Τέσσερις προσφορές για το Φινλανδία-Ελλάδα

Οι Εθνικές ομάδες της Ευρώπης αναμετρώνται αυτές τις ημέρες, προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρόκριση στο EURO2016, και η Εθνική μας αντιμετωπίζει απόψε τη Φινλανδία στο Ελσίνκι, στις 21:45. Πρόκειται για ένα αγώνα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον όχι μόνο των Ελλήνων φιλάθλων, αλλά και των παιχτών του online στοιχήματος, οι οποίοι έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες δυνατότητες στοιχηματισμού. Παράλληλα, βέβαια, ένας τέτοιος αγώνας δε θα μπορούσε παρά να βρίσκεται και στο επίκεντρο κάποιων προσφορών, οι οποίες μπορούν είτε να αυξήσουν τα κέρδη των παιχτών είτε να μειώσουν το ρίσκο των στοιχημάτων τους.

 

Τέσσερις προσφορές, λοιπόν, αφορούν στον αποψινό αγώνα. Και οι δύο πρώτες επιτρέπουν στους παίχτες να δώσουν υψηλότερη αξία στο στοίχημά τους, εκμεταλλευόμενοι τις υψηλότερες αποδόσεις που φέρνει η μηδενική γκανιότα. Αναλυτικότερα, οι εταιριές στοιχημάτων Stoiximan και Championsbet ανακοίνωσαν 0% γκανιότα στον αγώνα ανάμεσα σε Φινλανδία και Ελλάδα και οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα στην αγορά του 1Χ2 θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Αυξημένα θα είναι και τα κέρδη όσων μελών της Sportingbet στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα. Οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν πως θα προσφέρουν ένα μπόνους 5% επί των κερδών σε όσους συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του Φινλανδία-Ελλάδα στο δελτίο τους και προβλέψουν σωστά. Στη συγκεκριμένη προσφορά συμμετέχουν όλες οι αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ οι παίχτες μπορούν να συμπεριλάβουν τον αγώνα και σε κάποιο παρολί, αυξάνοντας τα συνολικά κέρδη τους - αρκεί, όμως, όλοι οι αγώνες του παρολί να διευθετούνται σήμερα.

 

Η Sportingbet ανακοίνωσε και μία ακόμη προσφορά, η οποία αφορά σε παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε συγκεκριμένες αγορές και χάσουν. Οι υπεύθυνοι θα επιστρέψουν τα χαμένα χρήματα σε όσους στοιχηματίσουν λανθασμένα στις αγορές του ακριβούς σκορ, του σκόρερ, του scorecast και των ειδικών στοιχημάτων, αν η Ελλάδα κατορθώσει να κερδίσει τη Φινλανδία, δίχως να δεχτεί γκολ. Σε αυτή την περίπτωση, έως και 100 ευρώ θα επιστραφούν στους παίχτες.

 

Χάρη στις παραπάνω προσφορές που παρέχουν οι στοιχηματικές εταιρίες όσοι σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στο Φινλανδία-Ελλάδα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη ή να μειώσουν έως ένα βαθμό το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους.

 



Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία