Γιουβέντους-Μπάγερν με 0% γκανιότα στην Championsbet

Το αποψινό αγωνιστικό πρόγραμμα του Champions League φέρνει αντιμέτωπες μερικές από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και υπόσχεται όχι μόνον θέαμα και συγκινήσεις, αλλά και μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν και προχωρήσουν σε σωστές προβλέψεις. Ανάμεσα στους αγώνες της διοργάνωσης που διεξάγονται σήμερα, μάλιστα, ξεχωρίζει αυτός ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μπάγερν Μονάχου, για δύο λόγους.

 

Πρώτα απ’ όλα, ο συγκεκριμένος αγώνα υπόσχεται θέαμα και ενδεχομένως και ανατροπές, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές στη δυναμική τους. Και δεύτερον, υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την αποψινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Championsbet και στοιχηματίσουν στον αγώνα με 0% γκανιότα.

 

Η Championsbet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στο Γιουβέντους-Μπάγερν, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Η αύξηση των αποδόσεων είναι δυνατή, χάρη στο γεγονός ότι η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρεί συνήθως η Championsbet, είναι στο 0%. Αυτό σημαίνει πως οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ και πως βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στο αποψινό ντέρμπι του Champions League έχουν ως εξής: 3.69 για νίκη της Γιουβέντους, 3.29 για ισοπαλία και 2.33 για νίκη της Μπάγερν. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κατορθώνουν να ξεχωρίσουν ανάμεσα σε αυτές του ανταγωνισμού, χάρη στο γεγονός ότι υπόσχονται τα περισσότερα κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, μάλιστα, δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της Championsbet, χάρη στο γεγονός ότι ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Άλλωστε, το μόνο που ζητά είναι μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2 και τοποθέτηση του στοιχήματος (οποιασδήποτε αξίας) πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45.

Η Championsbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει χάρη στην ποικιλία που προσφέρει σε στοιχήματα αλλά και σε παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία