Βάασα-Κουόπιο με 0% γκανιότα* στη Novibet

Τα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου στη Βόρεια Ευρώπη συνεχίζονται και σήμερα στις 18:30 η Βάασα υποδέχεται την Κουόπιο, στο πλαίσιο της φινλανδικής Veikkausliiga. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, υπόσχεται αυξημένα κέρδη στα μέλη της Novibet που θα στοιχηματίσουν σε αυτόν, πριν την έναρξή του, και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε Βάασα και Κουόπιο, πριν τη σέντρα. Με τον τρόπο αυτό, θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, η οποία δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*. Όσοι παίχτες, λοιπόν, συμμετάσχουν στην προσφορά** θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά** της Novibet.

 

Η 0% γκανιότα* λειτουργεί ως εξής: οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, οι οποίες θα έπρεπε να μειωθούν λίγο, ώστε να εξασφαλίσει προμήθεια η Novibet, παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, καθώς η προμήθεια αυτή έχει μηδενιστεί. Έτσι, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν σε ένα από τα τρία σημεία της αγοράς με τις αυξημένες αποδόσεις θα διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει για την αγορά του 1Χ2 στον σημερινό αγώνα ποδοσφαίρου η Novibet έχουν ως εξής: 2.36 για νίκη της Βάασα, 3.17 για ισοπαλία και 3.78 για νίκη της Κουόπιο. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο των αποδόσεων του ανταγωνισμού. Η συντριπτική πλειοψηφία από τις στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, διατηρεί κανονικά γκανιότα* στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά** της Novibet τέλος, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Βάασα-Κουόπιο. Τα στοιχήματά τους, όμως, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ, όπως είναι φυσικό, απαιτείται να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εισπράξουν οποιαδήποτε κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία