Νιουκάστλ-Τσέλσι με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Championsbet συνεχίζει να επιλέγει έναν αγώνα την ημέρα, στον οποίο διατηρεί 0% γκανιότα, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Ανάμεσα στο πλούσιο ποδοσφαιρικό πρόγραμμα του Σαββάτου, λοιπόν, ξεχωρίζει ο αγώνας της Premier League ανάμεσα σε Νιουκάστλ και Τσέλσι, τον οποίο η Championsbet προσφέρει με μηδενική γκανιότα. Αυτό σημαίνει πως τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα εκμεταλλευτούν αυξημένες αποδόσεις και θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet έχουν ως εξής: 7.02 για νίκη της Νιουκάστλ, 4.32 για ισοπαλία και 1.57 για νίκη της Τσέλσι.

 

H Champiosbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και ξεχωρίζει για την ποικιλία που προσφέρει στο στοίχημα αλλά και σε παιχνίδια.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία