Χιλή-Περού με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan συνεχίζουν να παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τους αγώνες του Copa America, το οποίο βρίσκεται στην ημιτελική του φάση. Υπεύθυνες για αυτό δεν είναι μόνο οι συγκινήσεις που υπόσχονται οι αγώνες και οι στοιχηματικές ευκαιρίες που εμφανίζονται, αλλά και οι ευκαιρίες αυξημένων κερδών που οφείλονται στη συνήθεια του Stoiximan να διατηρεί 0% γκανιότα σε επιλεγμένες αναμετρήσεις.

 

Μια τέτοια είναι και η αποψινή ανάμεσα σε Χιλή και Περού, στις 2:30 τα ξημερώματα. Ο αγώνας πραγματοποιείται για να κριθεί η ομάδα που θα συμμετέχει στον τελικό και οι παίχτες μπορούν να προβλέψουν το τελικό του αποτέλεσμα και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στην προσφορά του Stoiximan.

 

Αναλυτικότερα, η ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2 του Χιλή-Περού. Αυτό σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι δε θα διατηρήσουν τη συνήθη προμήθεια και πως όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στο 1Χ2 πριν την έναρξη του αγώνα θα δουν αυξημένες αποδόσεις. Από τη στιγμή που η γκανιότα παρέμεινε στο 0%, άλλωστε, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ως συνήθως. Παραμένουν με τη σειρά τους σε υψηλότερα επίπεδα και, συγκεκριμένα, έχουν ως εξής: 1.52 για νίκη της Χιλής, 4.34 για ισοπαλία και 8.60 για νίκη του Περού.

 

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες των άλλων στοιχηματικών εταιριών. Από τη στιγμή που απουσιάζει η γκανιότα, άλλωστε, ένα νικητήριο στοίχημα στη συγκεκριμένη αγορά θα αποφέρει περισσότερα κέρδη από όσα υπόσχονται άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες διατηρούν κανονική γκανιότα.

 

Επιπλέον, η συγκεκριμένη προσφορά χαρακτηρίζεται ως μια από τις πλέον συμφέρουσες για τους παίχτες, γιατί όχι μόνο υπόσχεται αυξημένα κέρδη, αλλά και γιατί ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα. Από τη στιγμή, άλλωστε, που δε συνοδεύεται από όρους ελάχιστου στοιχηματισμού και άλλες προϋποθέσεις, το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να στοιχηματίσουν οποιοδήποτε ποσό στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Ο προηγούμενος αγώνας του Περού για το Copa America ήταν με την Βολιβία και ο Stoiximan δεν έχασε την ευκαιρία να ανακοινώσει την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία