Αυστραλία-Γερμανία με ενισχυμένες αποδόσεις στην στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Oι αγώνες του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών συνεχίζονται και σήμερα είναι σειρά της Αυστραλίας να αναμετρηθεί με τη Γερμανία, σε έναν αγώνα που, όσο μονόπλευρος κι αν φαίνεται, κρύβει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Ακόμη και στην αγορά του 1Χ2, οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να διεκδικήσουν ικανοποιητικά κέρδη, χάρη στην σημερινή προσφορά της εταιρείας στοιχηματισμού Goalbet.

Αναλυτικότερα, η Goalbet έχει ανακοινώσει ότι διατηρεί 0% γκανιότα στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Αυστραλία και Γερμανία. Στην προσφορά, όμως, συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

 

0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2

Η προσφορά της Goalbet αφορά στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών ανάμεσα σε Αυστραλία και Γερμανία. Αυτό σημαίνει ότι έχουν ενισχυθεί μόνον οι αποδόσεις της συγκεκριμένης αγοράς. Και όσοι στοιχηματίσουν σε αυτές θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον καλύψουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

 

Τρόπος λειτουργίας της προσφοράς

Η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet λειτουργεί, χάρη στην εξάλειψη της γκανιότας, η οποία βρίσκεται στο 0% στην αγορά του 1Χ2. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker. Εφόσον, λοιπόν, βρίσκεται στο 0% χάρη στην προσφορά, οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Οι αποδόσεις στο Αυστραλία-Γερμανία

Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην προσφορά της Goalbet: 9.75 για νίκη της Αυστραλίας, 5.39 για ισοπαλία και 1.40 για νίκη της Γερμανίας. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν ενισχυθεί και κυμαίνονται πάνω από τις αντίστοιχες των εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού. Άλλωστε, χάρη στην απουσία της γκανιότας, οι αποδόσεις της Goalbet κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής στην προσφορά

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις ενισχυμένες αποδόσεις της Goalbet, τέλος, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Αυστραλία-Γερμανία και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν 18:00 που ξεκινά ο αγώνας, αλλά και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Με αυτόν τον τρόπο θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν στο σύνολό τους τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να προχωρήσουν από την πρώτη κιόλας στιγμή σε ανάληψή τους, χωρίς να χρειάζεται να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας τους, όπως συμβαίνει με χρήματα που εξασφαλίζουν από άλλου είδους προσφορές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία