Κορυφαίες αποδόσεις στο Europa League ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τα στοιχήματά τους, αρκεί να επιλέξουν τα σημεία εκείνα του επιλεγμένου αγώνα που συμμετέχει στην προσφορά**. Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι αύξησαν τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανφκούρτης και Σαχτάρ Ντόνετσκ μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*.

Η σημερινή προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα στο 1Χ2 του Άιντραχτ Φρανφκούρτης - Σαχτάρ Ντόνετσκ και ευθύνεται για τη μικρή αύξηση των επιλεγμένων αποδόσεων. Χάρη σε αυτή, λοιπόν, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Περισσότερα πιθανά κέρδη στο Άιντραχτ Φρανφκούρτης - Σαχτάρ Ντόνετσκ

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Άιντραχτ Φρανφκούρτης - Σαχτάρ Ντόνετσκ και να προσπαθήσουν να προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα. Εφόσον τα καταφέρουν, τα κέρδη τους θα είναι ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων και θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Η προσφορά** της 0% γκανιότας*, άλλωστε, ζητά ελάχιστα ανταλλάγματα, αφού βασίζεται στην αύξηση των αποδόσεων, μέσω της απουσίας της γκανιότας*, της καθιερωμένης προμήθειας που διατηρούν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες η οποία μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς**

Οι παίχτες που θα αποφασίσουν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League και εκμεταλλευτούν την προσφορά** της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Novibet θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 2.06 για νίκη της Άιντραχτ Φρανφκούρτης, 3.86 για ισοπαλία και 3.86 για νίκη της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Όλες οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις αντίστοιχες αποδόσεις τους.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία