Σταρτ – Μπόντο Γκλιμτ με 0% γκανιότα* στη Novibet

Μπορεί το EURO να κάνει ένα μικρό διάλειμμα πριν τον μεγάλο τελικό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι και η εταιρία στοιχημάτων Novibet θα κάνει διάλειμμα από τις προσφορές** που ανακοινώνει στο ποδόσφαιρο. Εξάλλου, η ποδοσφαιρική δράση είναι έντονη σε ολόκληρο τον πλανήτη και οι ευκαιρίες στοιχηματισμού – αλλά και εκμετάλλευσης σχετικών προσφορών** – είναι άφθονες.

 

Μια τέτοια προσφορά** ανακοίνωσε και σήμερα η Novibet, για τη Ελιτεσεριέν της Νορβηγίας. Στο πλαίσιο της κορυφαίας κατηγορίας της σκανδιναβικής χώρας, αναμετρώνται σήμερα οι Σταρτ και Μπόντο Γκλιμτ, σε έναν αγώνα που προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά** είναι υπεύθυνη για την εξάλειψη της προμήθειας που διατηρεί από κάθε στοίχημα η Novibet (μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις) και την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2. Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα, στοιχηματίσουν στο 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει για τον σημερινό αγώνα της Ελιτεσεριέν η Novibet, άλλωστε, κυμαίνονται ανάμεσα στις κορυφαίες της αγοράς. Το γεγονός ότι η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα*, ενώ οι περισσότερες από τις εταιρίες στοιχημάτων  του ανταγωνισμού έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις, σημαίνει πως οι αποδόσεις της πρώτης βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα έχουν ως εξής: 2.69 για νίκη της Σταρτ, 3.60 για ισοπαλία και 2.80 για νίκη της Μπόντο Γκλιμτ. Οι αποδόσεις αυτές ενδέχεται να υποστούν μικρές αυξομειώσεις, όσο πλησιάζει η έναρξη του αγώνα, αλλά θα παραμείνουν σε υψηλά επίπεδα.

 

Για να μπορούν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει, όχι μόνο να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Σταρτ – Μπόντο Γκλιμτ και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, απόψε στις 20:00.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία