Οι ημιτελικοί του Final Four με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα και στους δύο ημιτελικούς αγώνες του Final Four της Euroleage, με αποτέλεσμα οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός ή στο Ρεάλ-Φενερμπαχτσέ να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Οι δύο αγώνες πραγματοποιούνται απόψε, στις 19:00 και στις 22:00 αντίστοιχα, και οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν πριν την έναρξή τους στην αγορά του νικητή με αυξημένες αποδόσεις.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan δε διατηρεί την καθιερωμένη προμήθεια από τα στοιχήματα στη συγκεκριμένη αγορά των δύο αγώνων (γνωστή ως γκανιότα), με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να επανέρχονται σε υψηλότερα επίπεδα. Η γκανιότα, άλλωστε, είναι υπεύθυνη για την ελαφρά μείωσή των αποδόσεων. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι παίχτες θα συναντήσουν αυξημένες αποδόσεις και θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, δίχως να αυξάνεται παράλληλα το ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στους δύο αποψινούς ημιτελικούς του Final Four της Euroleague: στο ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός, η νίκη της ΤΣΣΚΑ συνοδεύεται από απόδοση 1.36 και η νίκη του Ολυμπιακού από 3.75, ενώ στο Ρεάλ-Φενερμπαχτσέ η νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης συνοδεύεται από απόδοση 1.39 και η νίκη της Φενερμπαχτσέ από 3.55. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan είναι αυξημένες και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών.

 

Επιπλέον, οι παίχτες που θα επωφεληθούν της προσφοράς και θα στοιχηματίσουν με μηδενική γκανιότα στους δύο αποψινούς αγώνες θα αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους. Η αύξηση των αποδόσεων, άλλωστε, δε συνοδεύεται κι από αύξηση του ρίσκου, ενώ η συγκεκριμένη προσφορά δε ζητά παρά μια σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο νικητή του κάθε αγώνα. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές του online στοιχήματος, η συγκεκριμένη δε ζητά αλλαγή των συνηθειών των παιχτών, μέσω κάποιου ελάχιστου ποσού στοιχηματισμού ή μέσω τζιραρίσματος των κερδών που θα προκύψουν, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

Ο Stoiximan δεν θα μπορούσε να μην πρωτοπορήσει μπροστά σε ένα τόσο σπουδαίο αθλητικό γεγονός και για αυτό άλλωστε έχει ανακοινώσει 300+ στοιχήματα για το Final-Four.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία