0% γκανιότα στο μπάσκετ από τον Stoiximan

Η αγωνιστική δράση στο ποδόσφαιρο είναι μειωμένη σήμερα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα μέλη του Stoiximan δε θα βρουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στην νόμιμη ιστοσελίδα στοιχήματος. Υπάρχει, άλλωστε, και το μπάσκετ, στο οποίο διεξάγονται σήμερα αγώνες του Eurocup. Και σε έναν από αυτούς, οι υπεύθυνοι αύξησαν τις αποδόσεις, με αποτέλεσμα τα στοιχήματα στον αγώνα αυτό να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Πρόκειται για τον αγώνα της Γαλατασαράι με τη Γκραν Κανάρια, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 20:00. Ο συγκεκριμένος αγώνας διατίθεται με 0% γκανιότα στον Stoiximan, γεγονός που σημαίνει ότι οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί στα δύο σημεία της αγοράς του νικητή. Αναλυτικότερα, η απουσία της γκανιότας σημαίνει ότι ο Stoiximan δε διατηρεί προμήθεια από συγκεκριμένα στοιχήματα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα δύο σημεία της αγοράς του νικητή να μην έχουν μειωθεί. Και, χάρη σε αυτές τις αυξημένες αποδόσεις, οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το νικητή της αναμέτρησης θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, ο Stoiximan, χάρη στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας, έχουν ως εξής: 1.36 για νίκη της Γαλατασαράι και 3.75 για νίκη της Γκραν Κανάρια. Οι αποδόσεις αυτές, μάλιστα, συγκαταλέγονται ανάμεσα στις πλέον συμφέρουσες για τον συγκεκριμένο αγώνα, αφού αν τις συγκρίνουμε με τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων που διατηρούν κανονικά γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα, θα συνειδητοποιήσουμε ότι είναι υψηλότερες.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά, τέλος, ισχύει μόνον για όσους παίχτες στοιχηματίσουν στην αγορά του νικητή, πριν το τζάμπολ του αγώνα. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, απαιτείται η σωστή πρόβλεψη, προκειμένου να εξασφαλίσουν οποιοδήποτε κέρδος – πόσο μάλλον αυξημένα κέρδη. Αυτές, μάλιστα, είναι και οι μόνες προϋποθέσεις της προσφοράς. Σε αντίθεση με άλλων ειδών προσφορές που συναντάμε στο online στοίχημα (όπως μπόνους και δωρεάν στοιχήματα, για παράδειγμα), δεν απαιτείται ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία