Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα σε δύο από τους αγώνες του σημερινού του προγράμματος. Πρόκειται, μάλιστα, για έναν αγώνα ποδοσφαίρου και έναν αγώνα μπάσκετ, οι οποίοι δίνουν στους λάτρεις και των δύο αθλημάτων την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Οι προβλέψεις αυτές, άλλωστε, μπορούν να γίνουν σε σημεία που διαθέτουν υψηλότερες αποδόσεις από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Η αύξηση των αποδόσεων οφείλεται στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας δηλαδή που διατηρεί ο Stoiximan, η οποία ευθύνεται συνήθως για τη μείωση των αποδόσεων.

 

Αυτή η προμήθεια απουσιάζει απόψε σε δύο αγώνες που καλύπτει ο Stoiximan. Ο πρώτος είναι αυτός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας, ο οποίος ξεκινά στις 19:30. Στον εν λόγω αγώνα, έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Αναλυτικότερα, έχουν ως εξής: 1.52 για νίκη του ΠΑΟΚ, 4.50 για ισοπαλία και 8.20 για νίκη του Πανιώνιου.

 

Ο δεύτερος αγώνας που προσφέρεται με 0% γκανιότα στον Stoiximan είναι αυτός που διεξάγεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ανάμεσα σε Μιλγουόκι Μπακς και Ουάσινγκτον Γουίζαρντς, στο πλαίσιο του NBA. Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεκινά στις 3 τα ξημερώματα και οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί στην αγορά του νικητή. Συγκεκριμένα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις: 1.95 για νίκη των Μπακς και 2.05 για νίκη των Γουίζαρντς.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις που έχουν ανακοινωθεί κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού. Επιπλέον, και στις δύο περιπτώσεις, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά του Stoiximan. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία