Χαλ-Έβερτον με 0% γκανιότα στην Championsbet

Τι κι αν το 2016 κοντεύει να τελειώσει; Οι ομάδες της Premier League έχουν ακόμη διαφορές να λύσουν και θα το κάνουν τις δύο επόμενες ημέρες. Αντίστοιχα, πολλοί παίχτες του στοιχήματος έχουν τις δικές τους διαφορές με την τύχη, τις οποίες θα προσπαθήσουν να λύσουν, στοιχηματίζοντας στους επερχόμενους αγώνες ενός από τα καλύτερα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης.

 

Η αρχή, μάλιστα, μπορεί να γίνει ήδη από σήμερα, στην αναμέτρηση της Χαλ με την Έβερτον. Οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, ενώ όσοι διατηρούν λογαριασμό στην Championsbet έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα ποσά που διεκδικούν, χάρη στη σημερινή προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων.

 

Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2. Η προσφορά βασίζεται στο γεγονός ότι η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα στο Χαλ-Έβερτον, επομένως και μηδενική προμήθεια, με αποτέλεσμα να μην έχει μειώσει τις επιλεγμένες αποδόσεις και να τις διατηρεί σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Η γκανιότα, λοιπόν, απουσιάζει στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να έχουν ως εξής: 4.49 για νίκη της Χαλ, 3.59 για ισοπαλία και 1.99 για νίκη της Έβερτον. Οι παραπάνω αποδόσεις καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα, πάνω από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού. Και, ειδικά σε σχέση με τις αποδόσεις από τις στοιχηματικές εταιρίες που διατηρούν κανονικά γκανιότα, υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Όσοι θέλουν, τέλος, να διεκδικήσουν αυτά τα κέρδη, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τις προβλέψεις τους, πριν την έναρξη του αγώνα στις 22:00, στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία