Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία  Stoiximan ανακοίνωσε πως θα διατηρήσει 0% γκανιότα σε δύο από τους αγώνες του σημερινού αγωνιστικού προγράμματος, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όσους τους επιλέξουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Της σημερινής προσφοράς της ιστοσελίδας, μάλιστα, θα επωφεληθούν και οι λάτρεις του ποδοσφαίρου και αυτοί του μπάσκετ.

 

Οι αγώνες που προσφέρονται απόψε με 0% γκανιότα στον Stoiximan είναι οι εξής: αυτός ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Παναθηναϊκό στο μπάσκετ, ο οποίος ξεκινά απόψε στις 21:00, στο πλαίσιο της EuroLeague, και αυτός ανάμεσα σε Σάντερλαντ και Λίβερπουλ στο ποδόσφαιρο, ο οποίος ξεκινά στις 21:45, στο πλαίσιο της Premier League. Και στους δύο αγώνες, οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην απουσία της γκανιότας, σε επιλεγμένες αγορές.

 

Η αγορά που συμμετέχει στην προσφορά που ανακοίνωσε ο Stoiximan για το Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός είναι αυτή του νικητή αγώνα και τα στοιχήματα που θα συμμετέχουν θα είναι όσα τοποθετηθούν πριν το τζάμπολ του αγώνα και περιέχουν μια σωστή πρόβλεψη. Σε αυτή την περίπτωση, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan έχουν ως εξής: 1.33 για νίκη της Φενέρμπαχτσε και 3.96 για νίκη του Παναθηναϊκού.

 

Αντίστοιχα, στον αγώνα ανάμεσα σε Σάντερλαντ και Λίβερπουλ, η αγορά που προσφέρεται με 0% γκανιότα είναι αυτή του 1Χ2. Και σε αυτή την περίπτωση, απαιτείται μια σωστή πρόβλεψη πριν την έναρξη του αγώνα. Και όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους θα δουν τις εξής αποδόσεις: 5.90 για νίκη της Σάντερλαντ, 4.05 για ισοπαλία και 1.70 για νίκη της Λίβερπουλ.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan είναι υψηλότερες από τις περισσότερες αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων. Η απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί συνήθως ο bookmaker και ευθύνεται για τη μείωση των αποδόσεων, επιτρέπει στους παίχτες να εκμεταλλευτούν κάποιες από τις πλέον ανταγωνιστικές αποδόσεις της αγοράς.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία