Ντόρτμουντ-Λίβερπουλ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Μετά από δύο ημέρες γεμάτες συγκινήσεις, ανατροπές και θέαμα στο Champions League, ήρθε η ώρα των αγώνων του Europa League να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον των οπαδών του ποδοσφαίρου που στοιχηματίζουν στην Championsbet. Σήμερα, άλλωστε, διεξάγεται ένας αγώνας που δεν υπόσχεται μόνον θέαμα και συγκινήσεις, αλλά και αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχήματος.

 

Πρόκειται για την καθιερωμένη προσφορά της Championsbet που εξαλείφει την προμήθεια που διατηρούν οι εταιρίες στοιχημάτων και αυξάνει τις αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία – αυτή της 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει σήμερα για τον αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ και προσφέρει στους παίχτες την ευκαιρία να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Η προσφορά, άλλωστε, είναι υπεύθυνη για την αύξηση των τριών αποδόσεων που συνοδεύουν τα αντίστοιχα σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον αγώνα. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Championsbet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με αυτές που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού. Με λίγα λόγια, λοιπόν, τα μέλη της Championsbet μπορούν να κερδίσουν περισσότερα από τα μέλη άλλων ιστοσελίδων στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Europa League: 1.63 για νίκη της Ντόρτμουντ, 4.31 για ισοπαλία και 6.28 για νίκη της Λίβερπουλ.

 

Για να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 στον αγώνα της Ντόρτμπουντ με τη Λίβερπουλ και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξή του (ξεκινά στις 22:05). Και, όπως είναι φυσικό, τα επιπλέον κέρδη θα έρθουν μόνον αν η πρόβλεψή τους για το τελικό αποτέλεσμα είναι σωστή.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία