Αυξημένες αποδόσεις σε κορυφαίους αγώνες από τη Mybet

H εταιρία στοιχήματος Mybet συνεχίζει να ανακοινώνει αυξημένες αποδόσεις σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της προσφοράς «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις», προσφέροντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους σε αγώνες των κορυφαίων ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης.

 

Και αυτή την εβδομάδα, την τιμητική τους έχουν αγώνες που διεξάγονται στα πλαίσια δημοφιλών ευρωπαϊκών διοργανώσεων, όπως η αγγλική Premier League και η ισπανική Primera Division. Στους αγώνες που έχει επιλέξει, μάλιστα, η Mybet, οι αποδόσεις βρίσκονται έως και στο 104%, σε σχέση με τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων.

 

Πρόκειται για τις αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 σε κάθε αγώνα, από τις οποίες διατηρείται μειωμένη γκανιότα. Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρεί η Mybet από κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις και το γεγονός ότι έχει μειωθεί σημαίνει ότι οι αποδόσεις έχουν επανέλθει σε ελαφρώς υψηλότερα επίπεδα.

 

Το μόνο, μάλιστα, που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά της Mybet, είναι να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα στην αγορά του 1Χ2 καθενός από τους επιλεγμένους αγώνες, πριν αυτοί ξεκινήσουν. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, δε ζητά περισσότερα ανταλλάγματα από τους παίχτες – πέρα από τη σωστή πρόβλεψη του τελικού αποτελέσματος, φυσικά.

 

Οι αγώνες που συμπεριλαμβάνονται, λοιπόν, στο πρόγραμμα της προσφοράς «Κορυφαία Πρωταθλήματα – Κορυφαίες Αποδόσεις» είναι οι εξής:

 

  • Θέλτα-Βαλένθια (στις 7 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις στο 104%)

 

  • Σεβίλλη-Ρεάλ Μαδρίτης (στις 7 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της Primera Division, με αποδόσεις στο 103%)

 

  • Άρσεναλ-Τότεναμ (στις 8 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της Premier League, με αποδόσεις στο 104%)
Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία