Ίντερ-Λάτσιο με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Ένας ακόμη αγώνας του Coppa Italia, o σημερινός ανάμεσα σε Ίντερ και Λάτσιο, μας φέρνει πιο κοντά στον τελικό της διοργάνωσης και υπόσχεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος με τις ευκαιρίες που θα παρουσιάσει. Παράλληλα, η σημερινή αναμέτρηση των δύο ομάδων υπόσχεται να μοιράσει ενισχυμένα κέρδη στους παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά** της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet.

Η προσφορά** που μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο το υπόλοιπο των λογαριασμών των νικητών είναι αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν σήμερα οι παίχτες στο 1Χ2 του Ίντερ-Λάτσιο, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις.

 

Ενισχυμένα κέρδη για τους νικητές του 1Χ2

Η προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ίντερ και Λάτσιο. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να αφορούν σε οποιαδήποτε απόδοση, αρκεί να τοποθετηθούν στα κατάλληλα σημεία, πριν την έναρξη του αγώνα.

Φυσικά, βασική προϋπόθεση για να εξασφαλίσει κάποιος τα ενισχυμένα κέρδη είναι να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και τα καταφέρουν να προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, που θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις που αυξάνουν την αξία των στοιχημάτων

Χάρη στις τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Ίντερ-Λάτσιο, οι παίχτες θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Οι αποδόσεις αυτές είναι ήδη διαθέσιμες στη Novibet, η οποία να σας θυμίσουμε πως ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.24 για νίκη της Ίντερ, 3.63 για ισοπαλία και 3.55 για νίκη της Λάτσιο.

Συγκρίνοντας τις παραπάνω αποδόσεις με τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, τέλος, οι παίχτες θα διαπιστώσουν ότι κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και πως υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία