Στρασβούργο-Γκινγκάμπ με αυξημένες αποδόσεις στην εταιρεία στοιχήματος Goalbet

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της εβδομάδας, οι κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου επιστρέφουν και υπόσχονται μια σειρά αγώνων με άφθονο θέαμα, συγκινήσεις και εταιρείες στοιχηματισμού. Και σήμερα, οι επιλογές των παιχτών είναι πολλές, αλλά στην περίπτωση της εταιρείας στοιχήματος Goalbet ξεχωρίζει μία: η αναμέτρηση του Στρασβούργου με την Γκινγκάμπ, η οποία διεξάγεται απόψε στις 21:45, στο πλαίσιο της γαλλικής Ligue 1.

Ο αγώνας παρουσιάζει ούτως ή άλλως στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά η προσφορά της Goalbet το έχει αυξήσει ακόμη περισσότερο, αφού δίνει στους παίχτες την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Αποδόσεις με 0% γκανιότα για μεγαλύτερα κέρδη

Αναλυτικότερα, η στοιχηματική εταιρεία Goalbet προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Στρασβούργο και Γκινγκάμπ με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τα κανονικά. Και, όπως γνωρίζει κάθε παίχτης, υψηλότερες αποδόσεις σημαίνουν και υψηλότερα κέρδη – στη συγκεκριμένη περίπτωση, όμως, το ρίσκο παραμένει ίδιο!

Με τη γκανιότα να βρίσκεται στο 0%, λοιπόν, η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Ligue 1: 2.59 για νίκη του Στρασβούργου, 3.21 για ισοπαλία και 3.21 για νίκη της Γκινγκάμπ. Οι αποδόσεις της Goalbet ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά

Για να εκμεταλλευτεί κανείς τις σημερινές αυξημένες αποδόσεις της Goalbet δεν έχει παρά να τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να στοιχηματίσει στο 1Χ2 του Στρασβούργο-Γκινγκάμπ, πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας. Και όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσει τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό του, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη από την πρώτη στιγμή.

H Goalbet έχει ενταχθεί στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας τα τελευταία χρόνια και η προσφορά της μηδενικής γκανιότας είναι από τις αγαπημένες προσφορές, επιπλέον την ανακοινώνει σε διάφορα πρωταθλήματα όπως την είχε ανακοινώσει για το πορτογαλικό και για τον αγώνα Μπελενένσες και Μποαβίστα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία