Κορυφαίες αποδόσεις στο Europa League ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και σκοπεύουν να διεκδικήσουν κέρδη, πραγματοποιώντας προβλέψεις στο Europa League. Η νέα προσφορά ισχύει για έναν επιλεγμένο σημερινό αγώνα και εξαλείφει την γκανιότα από τα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2, στον αγώνα ανάμεσα σε Αλκμάαρ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η σημερινή προσφορά έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση των τριών αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα. Η γκανιότα, η προμήθεια που μειώνει ελαφρώς κάθε απόδοση, απουσιάζει, με αποτέλεσμα οι τρεις επιλεγμένες αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αλκμάαρ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η προσφορά που ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Goalbet ισχύει μόνο έως την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Αλκμάαρ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν περιθώριο έως τις 19:55, προκειμένου να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον αγώνα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Όσοι παίχτες, μάλιστα, τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Αλκμάαρ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να τα μεταφέρουν άμεσα από τον λογαριασμό τους.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από την προσφορά της Goalbet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού επιλεγμένου αγώνα και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 3.06 για νίκη της Αλκμάαρ, 3.59 για ισοπαλία και 2.53 για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χάρη στην προσφορά, έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε επίπεδα πάνω από τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς, ενώ παράλληλα υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους νικητές, με τη μορφή μετρητών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία