Κορυφαίες αποδόσεις στο πορτογαλικό πρωτάθλημα από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που ξεχωρίζουν σήμερα στις προτιμήσεις των παιχτών του στοιχήματος είναι αυτός του πορτογαλικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ζιλ Βιθέντε και Μπενφίκα, ο οποίος είναι διαθέσιμος στις εταιρίες στοιχημάτων, με αρκετές επιλογές στοιχηματισμού. Ο εν λόγω αγώνας, όμως, συνοδεύεται παράλληλα και από μία προσφορά, η οποία υπόσχεται να αυξήσει τα πιθανά κέρδη όσων τοποθετήσουν συγκεκριμένα στοιχήματα.

Άλλωστε, η Goalbet προσφέρει τον αγώνα με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα να έχει ήδη ανακοινώσει μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς όμως να χρειάζεται να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Ζιλ Βιθέντε – Μπενφίκα με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της εταιρίας στοιχημάτων Goalbet ισχύει μόνο για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στον αγώνα ανάμεσα σε Ζιλ Βιθέντε και Μπενφίκα. Οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του, και να τοποθετήσουν μονά ή παρολί οποιασδήποτε αξίας. Αν τα στοιχήματά τους καταφέρουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τότε τα κέρδη τους θα είναι αυξημένα, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

Τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα αναλήψιμα, χωρίς κανέναν περιορισμό.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Οι μόνες αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά της Goalbet είναι αυτές που βρίσκονται στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας, και κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 7.44 για νίκη της Ζιλ Βιθέντε, 4.60 για ισοπαλία και 1.54 για νίκη της Μπενφίκα. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία