Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο Ιρλανδία-Δανία από την Goalbet

Η Goalbet συνεχίζει να δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε επιλεγμένους αγώνες και επιλεγμένες αγορές, μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας, η οποία συνήθως αφορά στον κορυφαίο αγώνα ποδοσφαίρου της ημέρας και στην αγορά του 1Χ2. Έτσι και σήμερα, όσοι πραγματοποιήσουν προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα του προκριματικού του Μουντιάλ ανάμεσα σε Ιρλανδία και Δανία θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα.

Με άλλα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Ιρλανδία-Δανία μέσω της εταιρεία στοιχημάτων Goalbet θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία και θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

0% γκανιότα στο Ιρλανδία-Δανία

Η εταιρεία στοιχήματος Goalbet, λοιπόν, δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στη σημερινή της προσφορά. Η προσφορά οφείλεται στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που ευθύνεται για τη μικρή μείωση των αποδόσεων, προκειμένου να αποκομίσει κέρδος και ο bookmaker, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Χωρίς τη γκανιότα, λοιπόν, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο της αγοράς. Και, χάρη σε αυτό το γεγονός, τα μέλη της Goalbet μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της Goalbet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ιρλανδία και Δανία. Ωστόσο, πρέπει να καλυφθούν δύο σημαντικές προϋποθέσεις: πρώτον, τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα (στις 21:45) και δεύτερον να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα είναι σε θέση οι παίχτες να εκμεταλλευτούν πλήρως τις αυξημένες αποδόσεις.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του Ιρλανδία-Δανία, έχοντας επιλέξει την αγορά του 1Χ2, θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 3.16 για νίκη της Ιρλανδίας, 2.94 για ισοπαλία και 2.84 για νίκη της Δανίας. Αυτές οι αποδόσεις είναι που θα τους αποφέρουν τα αυξημένα κέρδη.

 

H Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και ανακοινώνει συνεχώς την προσφορά της 0% γκανιότας σε διάφορα πρωταθλήματα αλλά και διεθνή γεγονότα.Έτσι ύστερα από τον χτεσινό αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ ανάμεσα σε Ιταλία και Σουηδία σειρά παίρνει σήμερα η Ιρλανδία με την Δανία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία