Στοιχηματική εταιρεία Novibet: Αυξημένες αποδόσεις στο φιλικό του Παναθηναϊκού

O Παναθηναϊκός συμμετέχει σήμερα σε έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με την Κορτράικ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για την επόμενη σεζόν και ο εν λόγω αγώνας δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρόγραμμα του στοιχήματος. Εκτός των άλλων, μάλιστα, προσφέρεται στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet με 0% γκανιότα*, γεγονός που σημαίνει πως όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Κορτράικ-Παναθηναϊκός θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

0% γκανιότα* στο 1Χ2 του Κορτράικ-Παναθηναϊκός

Όσοι, λοιπόν, σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού φιλικού αγώνα του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Χάρη στην προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, οι παίχτες θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην επιλεγμένη αγορά, αφού απουσιάζει η γκανιότα*.

Η γκανιότα* είναι η προμήθεια που διατηρεί ο bookmaker σε κάθε στοίχημα, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Από τη στιγμή, λοιπόν, που βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί.

 

Αυξημένα κέρδη για τους νικητές

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Κορτράικ-Παναθηναϊκός θα δουν τις εξής αποδόσεις της Novibet στην αγορά του 1Χ2: 2.52 για νίκη της Κορτράικ, 3.50 για ισοπαλία και 3.14 για νίκη του Παναθηναϊκού. Οι παραπάνω αποδόσεις υπόσχονται αυξημένα κέρδη και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – άλλωστε, βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων της αγοράς.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Novibet για τον συγκεκριμένο αγώνα, τέλος, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Κορτράικ-Παναθηναϊκός και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ όπως είναι φυσικό θα πρέπει να προβλέψουν και σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

Χτες για να προσφέρει η Novibet την 0% γκανιότα* επέλεξε τον αγώνα της Σάρπσμποργκ με τη Λίλεστρομ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία