Στοιχηματική εταιρεία Novibet: 0% γκανιότα* στον σημερινό αγώνα του Πανιωνίου

Ο Πανιώνιος επιστρέφει σήμερα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τα προκριματικά του Europa League και αντιμετωπίζει στον επαναληπτικό αγώνα την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι αμφίρροπος και, ειδικά στην αγορά του 1Χ2, το σετ των αποδόσεων είναι ισόποσα μοιρασμένο. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, όπως αυτή της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet, οι αποδόσεις είναι σχετικά υψηλές.

Βέβαια, στην περίπτωση της Novibet παίζει ρόλο κι ένας ακόμη παράγοντας: η προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία ευθύνεται για τη μικρή αύξηση των αποδόσεων. Χάρη στην συγκεκριμένη προσφορά**, οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Ο τρόπος λειτουργίας της προσφοράς**

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, η στοιχηματική εταιρεία Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην επιλεγμένη αγορά του επιλεγμένου αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι η προμήθειά της θα είναι μηδενική – κάτι που με τη σειρά του σημαίνει ότι οι αποδόσεις των επιλεγμένων σημείων δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Με άλλα λόγια, η απουσία προμήθειας της Novibet επιτρέπει στις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα να κινηθούν ανοδικά.

 

Οι αποδόσεις του αγώνα

Η γκανιότα*, βέβαια, βρίσκεται στο 0% μόνο στην αγορά του 1Χ2 – επομένως οι αυξημένες αποδόσεις είναι τρεις. Συγκεκριμένα, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού προκριματικού του Europa League: 2.97 για νίκη του Πανιωνίου, 3.15 για ισοπαλία και 2.88 για νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη σε όσους της εκμεταλλευτούν και προβλέψουν σωστά.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι παίχτες θέλουν εκμεταλλευτούν την προσφορά** είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους (μονά ή παρολί) στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Πανιώνιο και Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τα στοιχήματα αυτά, όμως, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 22:00) και να περιέχουν σωστή πρόβλεψη ως προς το τελικό του αποτέλεσμα.

Να σας θυμίσουμε ότι η ιστοσελίδα Novibet έχει ανακοινώσει και μια σειρά ειδικών στοιχημάτων για την πρόκριση των ελληνικών ομάδων στο Champions League και στο Europa League.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία