Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει απόψε την Τσέλσι, στο πλαίσιο της φάσης των 16 του Champions League, σε έναν αγώνα που αναμένεται να συνοδευτεί από άφθονο θέαμα και ενδεχομένως και εκπλήξεις που θα δυσκολέψουν τους παίχτες του στοιχήματος, ειδικά σε στοιχηματικές αγορές εκτός των κύριων.

 

Όσοι, όμως, έχουν συνηθίσει να στοιχηματίζουν στις κύριες αγορές του ποδοσφαίρου μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά που έχει ανακοινώσει η εταιρία στοιχήματος Stoiximan, στην αγορά του 1Χ2. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά αποκλειστικά στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Τσέλσι και υπόσχεται αυξημένα κέρδη, χάρη στην απουσία γκανιότας.

 

Η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα ο bookmaker, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις. Εφόσον, λοιπόν, βρίσκεται στο 0% στον αποψινό αγώνα, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 δε μειώθηκαν και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα – όχι μόνο σε σχέση με τα κανονικά, αλλά και με τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού.

 

Συγκεκριμένα, χάρη στην απουσία της γκανιότας, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα του Champions League έχουν ως εξής: 1.71 για νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν, 3.85 για ισοπαλία και 6.30 για νίκη της Τσέλσι.

 

Για να δουν τις εν λόγω αποδόσεις και να είναι σε θέση να τις εκμεταλλευτούν, οι παίχτες δεν έχουν παρά να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 στο Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι, πριν ο αγώνας ξεκινήσει. Και θα πρέπει να τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα τα στοιχήματά τους. Αν η πρόβλεψή τους αποδειχθεί σωστή, μάλιστα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη που θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι bonus, όπως συμβαίνει συνήθως σε άλλες προσφορές που συναντάμε στις online στοιχηματικές εταιρίες.

Επιπλέον ο Stoiximan έχει ανακοινώσει για το συγκεκριμένο αγώνα ενίσχυση της απόδοσης στη νίκη της Παρί Σεν Ζεμέν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία