Εταιρία στοιχημάτων Novibet: Γκέτεμποργκ-Τζουργκάρντεν με 0% γκανιότα*

Η αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου συνεχίζεται και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν αρκετές ευκαιρίες, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρά, μεγάλα ή ακόμα και ενισχυμένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Στην τελευταία κατηγορία ανήκουν τα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet, στοιχηματίζοντας στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Γκέτεμποργκ-Τζουργκάρντεν. Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται απόψε στις 20:00, στο πλαίσιο της σουηδικής Allsvenskan, και προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

Αυτό, βέβαια, σημαίνει ότι όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Άλλωστε, χάρη στην προσφορά**, οι επιλεγμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί.

 

Οι ενισχυμένες αποδόσεις της προσφοράς**

Συγκεκριμένα, η στοιχηματική ιστοσελίδα ανακοίνωσε τις εξής ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά του σημερινού αγώνα της Allsvenskan: 3.40 για νίκη της Γκέτεμποργκ, 3.51 για ισοπαλία και 2.56 για νίκη της Τζουργκάρντεν. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί κάθε στοιχηματική εταιρία, με αποτέλεσμα να μειώνονται ελαφρώς οι αποδόσεις. Χωρίς τη γκανιότα*, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη – περισσότερα από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Γκέτεμποργκ-Τζουργκάρντεν.

Συγκρίνοντας, μάλιστα, τις αποδόσεις με τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, οι παίχτες θα επιβεβαιώσουν ότι κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και πως υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Άλλωστε, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

Τα κατάλληλα στοιχήματα και τα πιθανά κέρδη

Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις αποδόσεις της προσφοράς** της Novibet, τέλος, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα στην αγορά του 1Χ2 του Γκέτεμποργκ-Τζουργκάρντεν. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εξασφαλίσουν και τα αντίστοιχα κέρδη. Τα χρήματα που θα μεταφερθούν στον λογαριασμό τους, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι κάποιου πριμ, όπως συμβαίνει σε άλλου είδους προσφορές**. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Η Novibet καθημερινά επιλέγει αγώνες από διαφορετικά πρωταθλήματα ώστε να προσφέρει την μηδενική γκανιότα* στα μέλη της. Χτες επέλεξε τον αγώνα Αζαξιό-Τουλούζ της γαλλικής Ligue 1, ενώ σήμερα τον αγώνα Γκέτεμποργκ-Τζουργκάρντεν του σουηδικού πρωταθληματος.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία