Ρόμα-Τσέλσι με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

H νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet δίνει και σήμερα την ευκαιρία στα μέλη της να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από αυτά που δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν, μέσω της καθιερωμένης προσφοράς** της 0% γκανιότας*. Η συγκεκριμένη προσφορά** ευθύνεται για την αύξηση αποδόσεων σε επιλεγμένα σημεία ενός επιλεγμένου αγώνα και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά.

Ο αγώνας που συμμετέχει σήμερα στην προσφορά** της 0% γκανιότας* δε θα μπορούσε παρά να διεξάγεται στο πλαίσιο του Champions League. Πρόκειται για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ρόμα και Τσέλσι, η οποία προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2.

 

Μηδενική προμήθεια, υψηλότερες αποδόσεις

Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Ρόμα-Τσέλσι, θα δουν τρεις αυξημένες αποδόσεις. Ουσιαστικά, οι αποδόσεις απλά δε μειώθηκαν, καθώς απουσιάζει η προμήθεια που ευθύνεται για τη μείωσή τους. Έτσι, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές – περισσότερα από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 2.73 για νίκη της Ρόμα, 3.55 για ισοπαλία και 2.82 για νίκη της Τσέλσι. Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Άλλωστε, η συντριπτική πλειοψηφία από τις στοιχηματικές εταιρίες διατηρεί κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχει μειώσει τις αντίστοιχες αποδόσεις.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις που έχουν προκύψει από την προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Ρόμα-Τσέλσι. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας. Τέλος, αυξημένα κέρδη θα εισπράξουν μόνον όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Και τα κέρδη αυτά θα έχουν συνολικά τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Μπορεί χτες η Novibet να ανακοίνωσε 0% γκανιότα* για την Premier League και τον αγώνα Μπέρνλι-Νιουκάστλ αλλά τώρα σειρά παίρνει το Champions League και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η 0% γκανιότα* της Novibet από αυτό!

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία