Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Όπως και κάθε άλλη ημέρα, ο Stoiximan προσφέρει σήμερα αρκετές επιλογές στα μέλη του που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο. Η επικαιρότητα, άλλωστε, βρίσκεται στο πλευρό του, καθώς διεξάγονται κάποιοι εξαιρετικά ενδιαφέροντες αγώνες. Και δύο από αυτούς συμμετέχουν και στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχήματος.

 

Πρόκειται, φυσικά, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία ισχύει σήμερα για δύο αγώνες που καλύπτει ο Stoiximan: αυτόν της ελληνικής Σούπερ Λιγκ ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και αυτόν της αγγλικής Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι. Και οι δύο αγώνες υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan διατηρεί 0% γκανιότα και στους δύο αγώνες, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να είναι αυξημένες. Αυτό σημαίνει πως, χάρη στην απουσία της προμήθειας που διατηρούν συνήθως οι υπεύθυνοι, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν πριν ανακοινωθούν και πως υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες.

 

Οι αποδόσεις, για παράδειγμα, που ανακοίνωσε ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2 στον αγώνα της Σούπερ Λιγκ έχουν ως εξής: 2.20 για νίκη του ΠΑΟΚ, 3.20 για ισοπαλία και 4.25 για νίκη της ΑΕΚ. Αντίστοιχα, στον αγώνα της Premier League, οι αποδόσεις στην ίδια αγορά είναι οι εξής: 1.93 για νίκη της Λίβερπουλ, 4.12 για ισοπαλία και 4.12 για νίκη της Τσέλσι.

 

Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί αρκετά, ώστε να αποτελούν κάποιες από τις καλύτερες τις αγορές. Οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στους δύο αγώνες, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις (και τα κέρδη που υπόσχονται στους νικητές) να βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα.

 

Για να είναι σε θέση, τέλος, τα μέλη του Stoiximan να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα και να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία