Οι ημιτελικοί του Europa League με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Μπορεί οι ημιτελικοί του Champions League που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων αυτή την εβδομάδα να ολοκληρώθηκαν, ωστόσο, οι παίχτες του online στοιχήματος έχουν στη διάθεσή τους δύο ακόμη αγώνες με υψηλό στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πρόκειται για δύο ημιτελικούς του Europa League που διεξάγονται απόψε. Αναλυτικότερα, η Σεβίλλη υποδέχεται τη Φιορεντίνα και η Νάποιλι τη Ντνιέπρ, σε δύο ημιτελικούς που μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη σε όσους προχωρήσουν σε σωστές προβλέψεις.

 

Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στους δύο αποψινούς αγώνες μέσω του Stoiximan, μάλιστα, έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στο γεγονός ότι οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας διατηρούν 0% γκανιότα από τα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, όσοι επιλέξουν το Σεβίλλη-Φιορεντίνα ή το Νάπολι-Ντνιέπρ και στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα τρία πιθανά σημεία.

 

Οι αποδόσεις αυτές οφείλονται στο γεγονός ότι απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που διατηρούν από τα στοιχήματα οι bookmakers, κατά τη διαδικασία ανακοίνωσης των αποδόσεων. Από τη στιγμή, λοιπόν, που η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις αυξάνονται και υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις στο Σεβίλλη-Φιορεντίνα έχουν ως εξής: 1.83 για νίκη της Σεβίλλης, 3.80 για ισοπαλία και 5.15 για νίκη της Φιορεντίνα. Αντίστοιχα, οι αποδόσεις του 1Χ2 στο Νάπολι-Ντνιέπρ είναι οι εξής: 1.39 για νίκη της Νάπολι, 5.25 για ισοπαλία και 10.60 για νίκη της Ντνιέπρ. Και στις δύο περιπτώσεις, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας των στοιχηματικών εταιριών.

 

Επιπλέον, όπως συμβαίνει και σε κάθε άλλη προσφορά μηδενικής γκανιότας, οι παίχτες δεν είναι αναγκασμένοι να θυσιάσουν τίποτε, προκειμένου να διεκδικήσουν και να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη. Είτε στοιχηματίσουν στο Σεβίλλη-Φιορεντίνα είτε στο Νάπολι-Ντνιέπρ, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα, δεν απαιτείται ούτε κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ούτε τζιράρισμα των επιπλέον κερδών, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία