Δύο προσφορές της Sportingbet για το Χιλή-Περού

Η Χιλή και τα Περού αναμετρώνται απόψε στις 02:30 τα ξημερώματα, με σκοπό να εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον τελικό του Copa America και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν στη διάθεσή τους αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, πολλοί παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να προσδώσουν μεγαλύτερη αξία στα στοιχήματά τους, αφού χάρη σε κάποιες προσφορές που παρέχουν οι εταιρίες στοιχημάτων θα είναι σε θέση είτε να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη τους είτε να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τα στοιχήματά τους.

 

Και χάρη στις δύο προσφορές που ανακοίνωσε για το Χιλή-Περού, η Sportingbet δίνει στα μέλη τους και τις δύο παραπάνω ευκαιρίες. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος, άλλωστε, υπόσχεται ένα bonus 5%, το οποίο θα προστεθεί στα κέρδη όσων στοιχηματίσουν σωστά, και μια επιστροφή χρημάτων έως 100 ευρώ, σε όσους προβλέψουν λάθος.

 

Το bonus, από τη μία, θα δικαιούνται όλοι όσοι τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις στοιχηματικές αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του Χιλή-Περού. Στην προσφορά δε συμμετέχει το live στοίχημα, αλλά συμμετέχουν τα παρολί, αρκεί να αποτελούνται αποκλειστικά από στοιχήματα σε αγώνες που διευθετούνται την ίδια ημέρα με το Χιλή-Περού.

 

Αντίστοιχα, την επιστροφή χρημάτων θα δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν σε επιλεγμένες αγορές – και πάλι πριν την έναρξη του αγώνα – και χάσουν. Για να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή, όμως, θα πρέπει πρώτα να επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει τον Αλεξίς Σάντσεζ της Χιλής να πετυχαίνει το πρώτο γκολ του αγώνα. Και οι αγορές που συμμετέχουν στην συγκεκριμένη προσφορά είναι οι εξής: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Σε κάθε περίπτωση, τέλος, τα χρήματα που υπόσχονται οι δύο προσφορές θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των παιχτών την επόμενη εργάσιμη ημέρα, με τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει πως τα χρήματα δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού ολοκληρωθεί το τζιράρισμά τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία