Επιστροφή χρημάτων σε δύο αγώνες από τη Meridianbet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Meridianbet συνεχίζει να προσφέρει στα μέλη της που στοιχηματίζουν σε επιλεγμένους ποδοσφαιρικούς αγώνες κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων την ευκαιρία να μειώσουν το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις τους, υποσχόμενη επιστροφές χρημάτων. Πρόκειται για μια προσφορά που επιστρέφει πίσω τα χαμένα χρήματα όσων στοιχηματίζουν σε επιλεγμένους αγώνες και σε επιλεγμένα σημεία, μειώνοντας έτσι σημαντικά το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Αυτό το Σαββατοκύριακο, λοιπόν, τα μέλη της Meridianbet έχουν δύο ευκαιρίες να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο, χάρη στη διπλή προσφορά της Meridianbet. Το πρώτο σκέλος της προσφοράς αφορά στον αγώνα της Λεβερκούζεν με τη Μπάγερν, ο οποίος διεξάγεται το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα και επιλέξουν ένα συγκεκριμένο σημείο, θα λάβουν επιστροφή των χρημάτων τους, στην περίπτωση που χάσουν. Το σημείο είναι αυτό που προβλέπει ότι θα σημειωθούν 4+ γκολ στον αγώνα και η προσφορά θα ενεργοποιηθεί μόνον αν ο αγώνας λήξει 0-0. Για να δικαιούνται, τέλος, οι παίχτες την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, θα πρέπει να τοποθετήσουν αποκλειστικά μονά στοιχήματα, πριν την έναρξη του Λεβερκούζεν-Μπάγερν.

 

Οι ίδιες περίπου προϋποθέσεις ισχύουν και στο δεύτερο σκέλος της προσφοράς, η οποία αφορά στον αγώνα της Κυριακής ανάμεσα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν μονά στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα και, αν αυτός λήξει 0-0, θα δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων τους. Σε αυτή την περίπτωση, όμως, θα πρέπει να επιλέξουν το εξής σημείο: το GG&3+, το οποίο προβλέπει πως θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες και πως τα συνολικά γκολ της αναμέτρησης θα ξεπερνούν τα τρία.

 

Όσοι επιλέξουν τους παραπάνω αγώνες και τα συγκεκριμένα σημεία θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν πίσω τα χρήματά τους, σε περίπτωση που οι προβλέψεις τους δεν επαληθευθούν.

Η Meridianbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας από το 2012 και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει χάρη στις αποδόσεις στοιχημάτων που προσφέρει και ειδικά στο ποδόσφαιρο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία