Κορυφαίες αποδόσεις στην Premier League προσφέρει σήμερα η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet προσφέρει και σήμερα έναν αγώνα ποδοσφαίρου με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που θα συναντήσουν τα μέλη της στα συγκεκριμένα σημεία να έχουν αυξηθεί σε σχέση με αυτές που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες. Η προσφορά ισχύει για τον αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Άρσεναλ και έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην απουσία της καθιερωμένης προμήθειας της γκανιότας.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν.

 

Άστον Βίλα - Άρσεναλ με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Η προσφορά που ανακοίνωσε σήμερα η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα στον αγώνα ανάμεσα σε Άστον Βίλα και Άρσεναλ. Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2, πριν ξεκινήσει ο αγώνας (άλλωστε, οι αποδόσεις θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα στο live). Κάθε στοίχημα μπορεί να έχει οποιαδήποτε αξία, ενώ δεν έχει σημασία και το αν θα είναι μονό ή παρολί.

Ωστόσο, είναι απαραίτητο τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Όσοι τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς περιορισμούς.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς

Η σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας προκάλεσε την αύξηση των αποδόσεων στα σημεία του 1Χ2 στον επιλεγμένο αγώνα της Premier League και οι παίχτες θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις εξής τιμές: 3.43 για νίκη της Άρσεναλ, 4.01 για ισοπαλία και 2.17 για νίκη της Άρσεναλ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη σε όσους συμμετάσχουν στην προσφορά και τις εκμεταλλευτούν με επιτυχία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία