Πριμ στα κέρδη των παρολί από την στοιχηματική εταιρεία Goalbet

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet θα έχουν τις επόμενες ημέρες αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Άλλωστε, μέσα στο Σαββατοκύριακο διεξάγονται αγώνες στα πλαίσια των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων στο ποδόσφαιρο, μα και σε διοργανώσεις άλλων αθλημάτων. Κάθε στοίχημα που θα τοποθετήσουν, λοιπόν, θα μπορεί να τους αποφέρει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, χάρη σε μία σωστή πρόβλεψη. Εκτός, βέβαια, κι αν τοποθετήσουν κάποιο παρολί, οπότε απαιτούνται περισσότερες σωστές προβλέψεις.

Η τοποθέτηση ενός παρολί, άλλωστε, εμπεριέχει περισσότερο ρίσκο, αλλά ανταμείβει και με περισσότερα κέρδη. Και, χάρη στην προσφορά της Goalbet, τα κέρδη αυτά μπορούν να αυξηθούν ακόμη περισσότερο, μέσω ενός πριμ που θα προστεθεί στα κέρδη κάθε νικητήριου παρολί.

 

Πριμ έως και 30% στα κέρδη

Η στοιχηματική εταιρεία Goalbet υπόσχεται να ανταμείψει τα μέλη της που θα αποφασίσουν να πάρουν μεγαλύτερο ρίσκο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και να προσθέσει ένα πριμ που μπορεί να φτάσει έως και το 30% των κερδών.

Το πριμ αυτό θα δικαιούνται, φυσικά, μόνον όσα παρολί κερδίσουν (δηλαδή αποτελούνται από 100% προβλέψεις), ανεξάρτητα από τα αθλήματα, τις διοργανώσεις και τους αγώνες που αφορούν.

 

Περισσότερα σημεία, περισσότερα κέρδη

Κάθε νικητήριο παρολί, μάλιστα, θα δικαιούται διαφορετικό πριμ, ανάλογα με τα σημεία που περιέχει. Για παράδειγμα, ένα παρολί τεσσάρων σημείων δικαιούται πριμ 1%, ένα εννιά σημείων πριμ 10% και ένα δεκαπέντε σημείων πριμ 30%. Με άλλα λόγια, όσο περισσότερες προβλέψεις περιέχει ένα παρολί τόσο μεγαλύτερο πριμ δικαιούται.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Βέβαια, για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet αυτό το Σαββατοκύριακο, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν συγκεκριμένα παρολί. Πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να αποτελούνται από τουλάχιστον τέσσερα σημεία, ενώ το ανώτατο όριο είναι τα 15. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα (τα live στοιχήματα εξαιρούνται από την προσφορά). Τέλος, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά, αρκεί κάθε σημείο να συνοδεύεται από απόδοση 1.25 και άνω.

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που έχει ανακοινώσει η στοιχηματική εταιρεία Goalbet, τέλος, στην προσφορά συμμετέχουν αποκλειστικά τα απλά παρολί και όχι τα συστήματα.

Η Goalbet είναι από τις νέες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου, ανήκει στις νόμιμες της Ελλάδος και μάλιστα αποτελεί μεγάλο χορηγό στον ελληνικό αθλητισμό.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία