Καθημερινά 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Championsbet είναι γνωστή ως μία από τις εταιρίες στοιχημάτων  που σε τακτά χρονικά διαστήματα προσφέρει κάποιους δημοφιλείς αγώνες με 0% γκανιότα, επιτρέποντας έτσι στα μέλη της να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη - εφόσον, βέβαια, προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα των εν λόγω αγώνων. Μέχρι πρόσφατα, όμως, η Championsbet ανακοίνωνε ποδοσφαιρικούς αγώνες με 0% γκανιότα μόνο δύο ή τρεις φορές μέσα σε μια εβδομάδα  - συνήθως τα Σαββατοκύριακα. Όπως φαίνεται, όμως, η πρακτική αυτή άλλαξε και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοινώνουν μηδενική γκανιότα σε έναν αγώνα κάθε ημέρα.

 

Πρόκειται σίγουρα για εξαιρετικά νέα, για τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Championsbet, αλλά και για όλους τους παίχτες που αναζητούν ενισχυμένη αξία στα στοιχήματά τους. Το βασικό πλεονέκτημα της συγκεκριμένης προσφοράς, άλλωστε, είναι αυτή η ενισχυμένη αξία. Χάρη στο γεγονός ότι ο bookmaker παρακρατεί μηδενική γκανιότα (μηδενική προμήθεια, δηλαδή, από το σύνολο των στοιχημάτων που κατατίθενται στο συγκεκριμένο αγώνα), οι αποδόσεις του εν λόγω αγώνα είναι υψηλότερες. Και όπου υπάρχουν υψηλότερες αποδόσεις υπάρχουν και αυξημένα κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά συναντάται σπάνια στις ιστοσελίδες του online στοιχήματος και η Championsbet είναι μία από αυτές που την προσφέρει - κι ας μην ανακοίνωνε αγώνες ποδοσφαίρου με μηδενική γκανιότα σε καθημερινή βάση. Επιπλέον, πρόκειται για μια προσφορά που ισχύει κατά κανόνα στην αγορά του 1Χ2 και όχι στο σύνολο των αγορών που είναι διαθέσιμες σε έναν συγκεκριμένο αγώνα ποδοσφαίρου. Έτσι, και στην περίπτωση της Championsbet, οι παίχτες θα δουν αυξημένες μόνο τις αποδόσεις του 1Χ2, στον αγώνα που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι.

 

Προκειμένου, τέλος, να μάθουν ποιος αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα εντός της ημέρας, οι παίχτες δεν έχουν παρά να επισκεφτούν το πρόγραμμα της ιστοσελίδας. Πατώντας στον συγκεκριμένο σύνδεσμο, θα δουν το σύνολο των αγώνων που προσφέρονται στην Championsbet και ανάμεσά τους αυτόν που προσφέρεται με μηδενική γκανιότα - το σηματάκι του 0% θα φροντίσει ώστε να τον εντοπίσουν εύκολα.

 

Χάρη στην επέκταση της προσφοράς της, λοιπόν, η Championsbet γίνεται ακόμη πιο ανταγωνιστική, προσφέροντας υψηλότερα κέρδη σε όσους παίχτες προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα που έχει ανακοινωθεί.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία