Πόρτλαντ Μπλέιζερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Τα πλέι-οφ του NBA συνεχίζονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και η εταιρία στοιχήματος Stoiximan φροντίζει να καλύψει κάθε πτυχή της αγωνιστικής δράσης, με ένα πλήθος στοιχημάτων – από τα πλέον παραδοσιακά έως τα πιο ειδικά. Όσοι παίχτες, μάλιστα, επιλέξουν την πιο παραδοσιακή στοιχηματική αγορά στους αγώνες του NBA – αυτή του νικητή αγώνα – θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν μια προσφορά που θα αυξήσει τα πιθανά τους κέρδη.

 

Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία υπόσχεται αυξημένες αποδόσεις και εξίσου αυξημένα κέρδη σε επιλεγμένους αγώνες του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Και στη λίστα αυτή βρίσκεται και ο αποψινός αγώνας ανάμεσα σε Πόρτλαντ Μπλέιζερς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

 

Ο συγκεκριμένος αγώνας, λοιπόν, διατίθεται με 0% γκανιότα στον Stoiximan, γεγονός που σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή έχουν αυξηθεί. Ουσιαστικά, βέβαια, δε μειώθηκαν ποτέ, καθώς οι υπεύθυνοι δε διατήρησαν τη συνηθισμένη προμήθεια (γνωστή και ως γκανιότα). Έτσι, όσοι στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του NBA και επιλέξουν την αγορά του νικητή, μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή αγώνα: 2.97 για νίκη των Πόρτλαντ Μπλέιζερς και 1.50 για νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες της αγοράς, χάρη στην προσφορά του Stoiximan. Οι περισσότερες από τις στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η αποψινή προσφορά του Stoiximan, τέλος, θα πρέπει όχι μόνο να επιλέξουν τον αγώνα των Μπλέιζερς με τους Γουόριορς και την αγορά του νικητή, αλλά και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το νικητή, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

Ο Stoiximan προσφέρει συνεχώς 0% γκανιότα σε αγώνες πόσο μάλλον στα πλέι-οφ... πριν λίγες ημέρες οι Οκλαχόμα Θάντερ αντιμετώπισαν τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τα μέλη της ιστοσελίδας εκμεταλλεύτηκαν την συγκεκριμένη προσφορά.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία