Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν με 0% γκανιότα στην Championsbet

Κάθε νέα ημέρα σημαίνει και μια σειρά από νέους αγώνες και νέες ευκαιρίες στοιχηματισμού για τους περισσότερους παίχτες του στοιχήματος. Ειδικά όταν η ημέρα αυτή περιλαμβάνει τους αγώνες του Champions League, όπως η σημερινή, οι ευκαιρίες είναι ακόμη περισσότερες και τα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες μπορούν να αυξηθούν. Παράλληλα, όμως, κάθε νέα ημέρα φέρνει και μια καινούργια προσφορά στην εταιρία στοιχήματος Championsbet, η οποία φροντίζει να υποσχεθεί αυξημένα κέρδη σε έναν σημαντικό αγώνα ποδοσφαίρου.

 

Σήμερα, Τετάρτη, λοιπόν, ο αγώνας αυτός δεν είναι άλλος από την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μπάγερν, στο πλαίσιο του Champions League. Ο αγώνας ξεκινά στις 21:45 και προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού, ενώ παράλληλα υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2. Τα αυξημένα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες οφείλονται στην προσφορά της 0% γκανιότας που ανακοίνωσε σήμερα η Championsbet.

 

Ο αγώνας ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπάγερν, λοιπόν, προσφέρεται με 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει πως η Championsbet δε διατηρεί την καθιερωμένη προμήθειά της, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στο 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό αγώνα του Champions League: 3.15 για νίκη της Ατλέτικο Μαδρίτης, 3.21 για ισοπαλία και 2.67 για νίκη της Μπάγερν. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί, χάρη στην προσφορά, και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού.

 

Οι παίχτες που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Και, εφόσον η πρόβλεψή τους για το τελικό αποτέλεσμα είναι σωστή, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

Για εχτές Τρίτη η ιστοσελίδα στοιχημάτων επέλεξε τον αγώνα Ντόρτμουντ-Ρεάλ Μαδρίτης για να τον ανακοινώσει με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία