Κορυφαίες αποδόσεις στο Τορίνο-Μίλαν ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Ένας από τους αγώνες που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα στις στοιχηματικές εταιρίες είναι αυτός που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ιταλικής Serie A ανάμεσα σε Τορίνο και Μίλαν. Ο συγκεκριμένος αγώνας, όχι μόνο παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά συμμετέχει και σε μια από τις αγαπημένες προσφορές** της ιστοσελίδας: αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία υπόσχεται να ανταμείψει με αυξημένα κέρδη όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει με 0% γκανιότα* τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του 1Χ2 του Τορίνο-Μίλαν. Όσοι εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά** και προβλέψουν σωστά θα ανταμειφθούν με αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων.

 

Τορίνο-Μίλαν με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet είναι απλή. Χάρη στην απουσία της γκανιότας*, έχουν αυξηθεί οι τρεις αποδόσεις στο 1Χ2 του Τορίνο-Μίλαν και αυτά είναι τα σημεία που θα πρέπει να επιλέξουν όσοι θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Θα πρέπει, λοιπόν, να στοιχηματίσουν στο 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα (τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά**) και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αποδόσεις που υπόσχονται αυξημένα κέρδη

Οι μόνες αποδόσεις στο Τορίνο-Μίλαν που έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς** είναι εκείνες που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2. Οι παίχτες που θα επιλέξουν να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα θα δουν τις εξής τιμές στα επιλεγμένα σημεία: 2.58 για νίκη της Τορίνο, 3.30 για ισοπαλία και 3.20 για νίκη της Μίλαν. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς** και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία