Στοιχηματική εταιρία Novibet: 0% γκανιότα* σε σημερινό αγώνα της Euroleague

Ο αγώνας της Euroleague που ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της διοργάνωσης είναι αυτός ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες έρχονται αντιμέτωπες απόψε στις 19:30 και αναμένεται να προσφέρουν θέαμα, καθώς και άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού από τις εταιρίες στοιχημάτων.

Ο αγώνας ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης, μάλιστα, ξεχωρίζει και στην στοιχηματική εταιρία Novibet, αφού οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να τον προσφέρουν με αυξημένες αποδόσεις. Η προσφορά** της 0% γκανιότας* έχει ενεργοποιηθεί στην αγορά του νικητή του αγώνα και οι παίχτες θα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Η σημερινή προσφορά** της εταιρείας στοιχήματος Novibet

Αναλυτικότερα, η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* από τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στην προσφορά** δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία του αγώνα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το νικητή, θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, χάρη στις αυξημένες αποδόσεις.

Οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία του σημερινού αγώνα έχουν αυξηθεί, χάρη στο γεγονός ότι απουσιάζει η καθιερωμένη προμήθεια της Novibet, γνωστή ως γκανιότα*. Υπό κανονικές συνθήκες, η γκανιότα* μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις, αλλά από τη στιγμή που είναι στο 0%, αυτές παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού. Αυτό για τους παίχτες σημαίνει περισσότερα πιθανά κέρδη, υπό την προϋπόθεση του να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του νικητή του σημερινού αγώνα της Euroleague έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.57 για νίκη της Φενέρμπαχτσε και 2.75 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Χάρη σε αυτές, οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

Τέλος μην ξεχνάτε και τα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet για τον Βασίλης Σπανούλης.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία