Ενισχυμένη αξία στο Γερμανία-Μεξικό από την εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Το Κύπελλο Συνομοσπονδιών συνεχίζεται και σήμερα θα κριθεί η ομάδα που θα αντιμετωπίσει τη Χιλή στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Οι δύο υποψήφιοι για τον τελικό, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στον σημερινό ημιτελικό, είναι η Γερμανία και το Μεξικό. Ο αγώνας είναι διαθέσιμος για στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα της Novibet και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα έχουν την ευκαιρία να προσδώσουν ενισχυμένη αξία στα στοιχήματά τους.

Οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Γερμανία-Μεξικό, άλλωστε, είναι αυξημένες στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*. Αυτό σημαίνει ότι όσοι στοιχηματίσουν στα κατάλληλα σημεία θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

0% γκανιότα* και αυξημένα κέρδη

Η συγκεκριμένη προσφορά** υφίσταται, χάρη στην απόφαση της Novibet να μειώσει τη γκανιότα* στο 0%. Η προσφορά** ισχύει μόνο για την αγορά του 1Χ2, εκεί που οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί, εξαιτίας της απουσίας προμήθειας. Αντί να μειωθούν, λοιπόν, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

Βέβαια, προκειμένου να καταφέρουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, οι παίχτες θα πρέπει να καλύψουν κάποιες προϋποθέσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Όσοι θέλουν, λοιπόν, να εκμεταλλευτούν τις ενισχυμένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο Γερμανία-Μεξικό, πριν την έναρξή του, στις 21:00, και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη και, μάλιστα, με τη μορφή μετρητών.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Με την απουσία της γκανιότας*, τέλος, η Novibet έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού ημιτελικού του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών: 2.02 για νίκη της Γερμανίας, 3.73 για ισοπαλία και 4.20 για νίκη του Μεξικό. Πρόκειται για αποδόσεις που έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς.

Επιπλέον η Novibet έχει ανακοινώσει και μία προσφορά** σύμφωνα με την οποία θα ανταμείψει όσα μέλη της στοιχηματίσουν live στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία