Γερμανία-Γαλλία και Πορτογαλία-Κροατία με κορυφαίες αποδόσεις στη Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν στοιχήματα ενισχυμένης αξίας σε δύο αγώνες ποδοσφαίρου. Το αγωνιστικό πρόγραμμα σήμερα, άλλωστε, είναι πλούσιο, χάρη στους αγώνες του UEFA Nations League, αλλά και σε μια σειρά φιλικών αγώνων των εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου. Και δύο από αυτούς τους αγώνες ξεχωρίζουν, όχι μόνο επειδή παρουσιάζουν ούτως ή άλλως στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά και επειδή προσφέρονται με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet.

Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Γερμανία και Γαλλία, που διεξάγεται στο πλαίσιο του Nations League, αλλά και της φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα σε Πορτογαλία και Κροατία, που πραγματοποιείται για λόγους προετοιμασίας των δύο ομάδων. Και στους δύο αγώνες, οι παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στη Goalbet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη σε μια σειρά αυξημένων αποδόσεων.

 

0% γκανιότα και αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Οι δύο αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα, γεγονός που σημαίνει πως οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία δεν έχουν μειωθεί – αντίθετα, έχουν αυξηθεί και κυμαίνονται σε επίπεδα που ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού. Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι αυξημένες αποδόσεις της Goalbet βρίσκονται αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2 των δύο αγώνων. Στον πρώτο αγώνα, η απόδοση για νίκη της Γερμανίας είναι 2.49, για ισοπαλία 3.46 και για νίκη της Γαλλίας 3.21. Στον δεύτερο αγώνα, η απόδοση για νίκη της Πορτογαλίας είναι 2.59, για ισοπαλία 3.32 και για νίκη της Κροατίας 3.37.

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία μάλιστα θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία