Αγώνες με 0% γκανιότα στη Bet8

Η Bet8 εγκαινιάζει στην τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν μια νέα προσφορά, η οποία επιτρέπει στα μέλη της να διεκδικούν αυξημένα κέρδη από τα στοιχήματά τους, χωρίς να αυξάνεται παράλληλα και το ρίσκο. Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία αποτελεί μια από τις πλέον αγαπημένες των παιχτών του online στοιχήματος.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά είναι δυνατή, χάρη στην απουσία γκανιότας. Η γκανιότα είναι η προμήθεια εκείνη που διατηρεί από κάθε στοίχημα η Bet8, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος, και είναι υπεύθυνη για μια ελαφρά μείωση των αποδόσεων. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει, οι αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία αυξάνονται και υπόσχονται αυξημένα κέρδη, χωρίς επιπλέον ρίσκο.

 

Τέτοιες αυξημένες αποδόσεις θα βλέπουν στο εξής σε τακτά χρονικά διαστήματα τα μέλη της Bet8. Η ιστοσελίδα του στοιχήματος θα ανακοινώνει συχνά ποδοσφαιρικούς αγώνες με 0% γκανιότα και οι παίχτες δε θα έχουν παρά να στοιχηματίσουν σε αυτούς και να προβλέψουν σωστά. Η προσφορά αυτή, όμως, δεν ισχύει για κάθε στοιχηματική αγορά, αλλά για αυτή του 1Χ2 και για τα στοιχήματα που τοποθετούνται πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Η Bet8, μάλιστα, έχει ήδη ανακοινώσει έναν αγώνα για σήμερα, στον οποίο θα διατηρήσει 0% γκανιότα. Πρόκειται για το ντέρμπι των δύο δικεφάλων, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, το οποίο διεξάγεται απόψε στις 20:30. Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της 0% γκανιότας θα δουν αυξημένες αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, σε σχέση με τα αντίστοιχα που υπόσχονται πολλές από τις εταιρίες στοιχημάτων.

 

Το πλέον θετικό χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης προσφοράς, τέλος, είναι το γεγονός ότι δε ζητά σημαντικά ανταλλάγματα. Εφόσον, άλλωστε, κάποιος στοιχηματίσει στο 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει, το μόνο που καλείται να κάνει είναι να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές, οι οποίες μπορεί να ζητούν ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού ή τζιράρισμα των κερδών, αυτή της 0% γκανιότας δε ζητά τίποτε άλλο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Διαβάστε τις πιο πρόσφατες στοιχηματικές προσφορές ή δείτε μερικές από τις καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία