Στοιχηματική εταιρεία Goalbet: Αυξημένα κέρδη στο Copa del Rey

Το ισπανικό ποδόσφαιρο κινείται σήμερα στους ρυθμούς της διοργάνωσης του Κυπέλλου, του Copa del Rey, και ο αγώνας που ξεχωρίζει περισσότερο στο πρόγραμμα της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet είναι αυτός ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Μπαρτσελόνα. Ο συγκεκριμένος αγώνας ξεχωρίζει, όχι επειδή είναι αμφίρροπος, αλλά επειδή συμμετέχει στην σημερινή προσφορά της Goalbet και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Η προσφορά για την οποία μιλάμε δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, χωρίς να χρειάζεται να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά;

Η συγκεκριμένη προσφορά λειτουργεί μέσω της εξάλειψης της γκανιότας στα συγκεκριμένα σημεία. Η γκανιότα αντιπροσωπεύει την προμήθεια που διατηρεί κάθε bookmaker, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις σε κάθε σημείο. Χάρη στην προσφορά, όμως, η εταιρεία στοιχήματος Goalbet δεν έχει μειώσει τις αποδόσεις στο 1Χ2 του Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα και υπόσχεται περισσότερα κέρδη.

 

Ποιοι μπορούν να την εκμεταλλευτούν;

Τη σημερινή προσφορά της Goalbet μπορούν να εκμεταλλευτούν όλα τα μέλη της, ανεξάρτητα από την αξία του στοιχήματος που θα τοποθετήσουν. Θα πρέπει, όμως, να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 22:00), σε ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Εσπανιόλ-Μπαρτσελόνα. Και, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

 

Ποιες είναι οι αποδόσεις της προσφοράς;

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, η Goalbet αύξησε τις αποδόσεις (και τα υποσχόμενα κέρδη) στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Copa del Rey. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα επιλεγμένα σημεία του αγώνα έχουν ως εξής: 10.62 για νίκη της Εσπανιόλ, 5.58 για ισοπαλία και 1.36 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς.

H Goalbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και η καθημερινά ανακοινώνει την προσφορά της 0% γκνανιότας στα μέλη της σε διάφορα πρωταθλήματα και διοργανώσεις, για παράδειγμα χτες που επέλξε την γαλλική Ligue 1 και πιο συγκεκριμένα τον αγώνα Μονακό-Νις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία