Δύο αγώνες με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Το σημερινό πρόγραμμα της ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan περιλαμβάνει όχι έναν, αλλά δύο αγώνες που υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους προχωρήσουν σε σωστές προβλέψεις. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες, εκ των οποίων ο πρώτος διεξάγεται ανάμεσα σε Παρί Σεν Ζερμέν και Λυών, στο πλαίσιο του Coupe de France, και ο δεύτερος ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Και οι δύο αυτοί αγώνες, λοιπόν, υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους παίχτες εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά του Stoiximan. Πρόκειται για την κλασική πλέον προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων στα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί από τα στοιχήματα ο Stoiximan, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί οι αποδόσεις που συνοδεύουν κάθε σημείο.

 

Όσοι, λοιπόν, προβλέψουν σωστά στους παραπάνω αγώνες ποδοσφαίρου, θα έχουν εκμεταλλευτεί τις αυξημένες αποδόσεις και θα έχουν εξασφαλίσει εξίσου αυξημένα κέρδη. Σύμφωνα με τους όρους της προσφοράς, άλλωστε, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 στους δύο αγώνες και να τοποθετήσουν τις σωστές προβλέψεις τους πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Όσον αφορά στο τελευταίο σημείο, ο αγώνας της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λυών ξεκινά στις 22:05 και αυτός ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό στις 19:30.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στους δύο παραπάνω αγώνες, πριν αυτοί ξεκινήσουν, θα δουν τις εξής αποδόσεις: στον αγώνα του γαλλικού Κυπέλλου, η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν συνοδεύεται από απόδοση 1.44, η ισοπαλία από 5.12 και η νίκη της Λυών από 8.80, ενώ στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, η νίκη του Ατρόμητου συνοδεύεται από απόδοση 3.52, η ισοπαλία από 3.30 και η νίκη του Παναθηναϊκού από 2.40.

Ο Stoiximan είναι κοντά σε όλους τους αγώνες για τα κύπελλα...χτες ανακοίνωσε 0% γκανιότα στο αγγλικό κύπελλο και την Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ και σήμερα έρχεται να προστεθεί στο πρόγραμμά της το γαλλικό και το ελληνικό.

O Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και καλύπτει στοιχηματικά όλες τις μεγάλες ευρωπαΪκές διοργανώσεις στα πιο δημοφιλή αθλήματα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία