Μποέμιανς-Ντάνταλκ με 0% γκανιότα* στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Οι αγώνες του ιρλανδικού πρωταθλήματος συνεχίζονται και η Μποέμιανς έρχεται σήμερα αντιμέτωπη με τη Ντάνταλκ, σε έναν αγώνα που μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στα μέλη της εταιρίας στοιχηματισμού Novibet. Όσοι παίχτες επιλέξουν τον συγκεκριμένο αγώνα και στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα* και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

Η προσφοράς** της στοιχηματικής ιστοσελίδας ισχύει σήμερα αποκλειστικά στον αγώνα της Μποέμιανς με τη Ντάνταλκ και μπορεί να αποφέρει περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αύξηση αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, η Novibet αύξησε τις αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Μποέμιανς-Ντάνταλκ. Ή, για να είμαστε πιο ακριβείς, δε μείωσε ποτέ τις συγκεκριμένες αποδόσεις, καθώς η προμήθεια που διατηρεί σε κάθε στοίχημα δεν υφίσταται σε αυτή την περίπτωση.

Αυτό που κάνει ουσιαστικά η προσφορά** είναι να εξαλείφει τη γκανιότα*, την προμήθεια που μειώνει τις αποδόσεις σε κάθε σημείο, με αποτέλεσμα αυτές να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Έτσι, οι αποδόσεις της εταιρίας στοιχημάτων Novibet για τον συγκεκριμένο αγώνα έχουν αυξηθεί και πλέον κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού. Συγκεκριμένα, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του ιρλανδικού πρωταθλήματος: 9.70 για νίκη της Μποέμιανς, 4.60 για ισοπαλία και 1.47 για νίκη της Ντάνταλκ.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet, τέλος, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στο 1Χ2 του Μποέμιανς-Ντάνταλκ. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45, και να αποτελούνται από σωστές προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

H Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και δεν είναι η πρώτη φορά που ανακοινώνει την προσφορά** της 0% γκανιότας* για το ιρλανδικό πρωτάθλημα.Πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε ξανά 0% γκανιότα* στον αγώνα της Μπρέι Γουόντερερς με την  Ντάνταλκ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία