Ιταλία-Σουηδία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι αγώνες του EURO συνεχίζονται, προσφέροντας θέαμα, συγκινήσεις, ανατροπές και, φυσικά, κέρδη σε όσους προβλέπουν σωστά. Κάθε παίχτης που στοιχηματίζει στους αγώνες της διοργάνωσης (ακόμη κι αν έχει επιλέξει σε κάποιες περιπτώσεις τα αουτσάιντερ, τα οποία ουκ ολίγες φορές δε δίστασαν να κάνουν την έκπληξη) μέσω της ιστοσελίδας στοιχημάτων Championsbet έχει κατορθώσει να εξασφαλίσει λιγότερα ή περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις του. Όσοι, μάλιστα, έχουν εκμεταλλευτεί την προσφορά της 0% γκανιότας έχουν κατορθώσει σε κάποιες περιπτώσεις να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να έχουν να αντιμετωπίσουν παράλληλα και αυξημένο ρίσκο.

 

Μια τέτοια περίπτωση αγώνα είναι και η σημερινή ανάμεσα σε Ιταλία και Σουηδία. Ο συγκεκριμένος αγώνας προσφέρεται στην Championsbet με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Αν ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, συνοδευόταν από κανονική γκανιότα, οι αποδόσεις θα είχαν μειωθεί ελαφρώς, ώστε να εξασφαλίσει την προμήθεια και τα κέρδη της η Championsbet. Από τη στιγμή, όμως, που η γκανιότα απουσιάζει, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και τις αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Στο πλαίσιο της σημερινής προσφοράς της, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα: 2.00 για νίκη της Ιταλίας, 3.31 για ισοπαλία και 4.89 για νίκη της Σουηδίας. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις θα παραμείνουν αυξημένες έως την έναρξη του αγώνα (ξεκινά στις 16:00) και θα υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν.

 

Βέβαια, τα αυξημένα κέρδη θα έρθουν μόνον σε όσους τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, επιλέξουν ένα από τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Μόνο με αυτόν τον τρόπο, άλλωστε, οι παίχτες θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της Championsbet.

 

Την προσφορά της μηδενικής μπορούν να επωφεληθούν και οι Έλληνες παίκτες καθώς η Championsbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία