ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ Μαδρίτης με 0% γκανιότα* στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Απόψε ξεκινά το Final Four της Euroleague και ο πιο ενδιαφέρων από τους δύο ημιτελικούς είναι αυτός που διεξάγεται ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ Μαδρίτης, στις 22:00. Ο συγκεκριμένος αγώνας παρουσιάζει και έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, ενώ μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet προβλέψουν σωστά τον νικητή.

Άλλωστε, ο σημερινός αγώνας του Final Four ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται με 0% γκανιότα* στη Novibet, γεγονός που σημαίνει ότι οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, χωρίς να χρειάζεται να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Τα στοιχήματα της προσφοράς**

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν τα στοιχήματα εκείνα που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και θα τοποθετηθούν στην αγορά του νικητή αγώνα. Εκεί απουσιάζει η γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

Και, ενώ η προσφορά** της Novibet δε ζητά σημαντικά ανταλλάγματα από τους παίχτες, είναι απαραίτητο οι προβλέψεις που θα τοποθετήσουν στο πλαίσιο της προσφοράς** στα κατάλληλα σημεία να είναι νικητήριες. Με απλά λόγια, αν δεν προβλέψουν με επιτυχία το νικητή του αγώνα δε θα εξασφαλίσουν το παραμικρό κέρδος, πόσο μάλιστα τα αυξημένα που υπόσχεται η προσφορά**.

 

Οι αποδόσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet

Μέσω της προσφοράς** της 0% γκανιότας*, η Novibet ανακοίνωσε δύο αποδόσεις στον αγώνα της ΤΣΣΚΑ με τη Ρεάλ Μαδρίτης που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς. Πρόκειται για τις δύο αποδόσεις στην αγορά του νικητή του αγώνα, οι οποίες έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.66 για νίκη της ΤΣΣΚΑ και 2.50 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι παραπάνω αποδόσεις είναι εκείνες που θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά τον νικητή του αγώνα.

Την προσφορά** της Novibet μπορούν να την εκμεταλλευτούν και οι Έλληνες φίλοι του μπάσκετ καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία