Κορυφαίες αποδόσεις στο Σάντα Κλάρα – Μαριτίμο από την ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet έχει ανακοινώσει και σήμερα μια νέα προσφορά 0% γκανιότας, η οποία θα δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στην αγορά του 1Χ2 ενός επιλεγμένου αγώνα, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν περισσότερο. Η νέα προσφορά ισχύει για τον αγώνα του πορτογαλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που διεξάγεται ανάμεσα σε Σάντα Κλάρα και Μαριτίμο και οι παίχτες μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή, απλά τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα.

Χάρη στην προσφορά, άλλωστε, οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί. Από τη στιγμή που απουσιάζει η γκανιότα (η προμήθεια που διατηρούν όλες οι εταιρίες στοιχημάτων σε κάθε σημείο), οι αποδόσεις στα σημεία του 1Χ2 δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Η διαδικασία συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της νόμιμης εταιρίας στοιχημάτων Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα ανάμεσα σε Σάντα Κλάρα και Μαριτίμο. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του, και να τοποθετήσουν μονά ή παρολί στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας. Για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Και όσοι τα καταφέρουν θα εισπράξουν κέρδη με τη μορφή μετρητών. Με άλλα λόγια, αν και θα προέρχονται από προσφορά, θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Σάντα Κλάρα και Μαριτίμο έχουν αυξηθεί τρεις αποδόσεις. Πρόκειται για αυτές που βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και που έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.43 για νίκη της Σάντα Κλάρα, 3.16 για ισοπαλία και 3.66 για νίκη της Μαριτίμο. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες της μεγάλης πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία