Ντιτρόιτ Πίστονς – Οκλαχόμα Θάντερ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, οι αγώνες του NBA συνεχίζονται κανονικά και θεαματικά, τραβώντας τα βλέμματα των λάτρεων του μπάσκετ, χάρη σε αμφίρροπες αναμετρήσεις και εντυπωσιακές φάσεις. Παράλληλα, αμείωτο παραμένει και το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος, οι οποίοι αναζητούν περισσότερα από όσα γίνονται στο παρκέ: συμφέρουσες αποδόσεις και προσφορές που μπορούν να τις αυξήσουν ακόμη περισσότερο.

 

Μια τέτοια προσφορά μπορούν να εκμεταλλευτούν σήμερα τα μέλη του Stoiximan. Η νόμιμη ιστοσελίδα του στοιχήματος ανακοίνωσε τη νέα προσφορά της, η οποία αυξάνει τις αποδόσεις στην αγορά του νικητή, στον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ντιτρόιτ Πίστονς και Οκλαχόμα Θάντερ. Πρόκειται, βέβαια, για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία υπόσχεται περισσότερα κέρδη, χωρίς να αυξάνει παράλληλα το ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά του Stoiximan εξαλείφει την προμήθεια που διατηρεί στις συγκεκριμένες αποδόσεις, με αποτέλεσμα αυτές να μη μειωθούν και να παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, όσοι τις επιλέξουν μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα του NBA και στην αγορά του νικητή θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 1.71 για νίκη των Ντιτρόιτ Πίστονς και 2.40 για νίκη των Οκλαχόμα Θάντερ. Οι εν λόγω αποδόσεις ξεπερνούν κατά κανόνα τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες διατηρούν στη συντριπτική πλειοψηφία τους κανονικά γκανιότα στον αποψινό αγώνα.

 

Η προσφορά, τέλος, ισχύει έως την ώρα έναρξης του αγώνα, στις 2:30. Οι αυξημένες αποδόσεις δεν πρόκειται να μεταφερθούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, γεγονός που σημαίνει πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή πριν το τζάμπολ. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το νικητή, θα εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, με τη μορφή μετρητών.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία