Δύο αγώνες με 0% γκανιότα απόψε στον Stoiximan

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan παρακολουθεί από κοντά την προσπάθεια των ελληνικών ομάδων να πετύχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου και η σημερινή ημέρα του δίνει την ευκαιρία να ανακοινώσει δύο προσφορές για αντίστοιχους αγώνες ελληνικού ενδιαφέροντος. Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 22:05 την Καμπάλα και ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται ήδη στην Πράγα, όπου αντιμετωπίζει στις 20:00 την Σπάρτα.

 

Και οι δύο αυτοί αγώνες διεξάγονται στο πλαίσιο του Europa League και ο Stoiximan δίνει στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, διατηρώντας 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει και για τους δύο αγώνες των ελληνικών ομάδων και είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων στη συγκεκριμένη αγορά. Από τη στιγμή, άλλωστε, που απουσιάζει η προμήθεια που διατηρεί από κάθε στοίχημα ο bookmaker, οι αποδόσεις δε μειώθηκαν ποτέ και παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοινώνει ο Stoiximan στους δύο ποδοσφαιρικούς αγώνες έχουν ως εξής: στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καμπάλα, το 1 πληρώνει 1.40, το Χ 5.20 και το 2 10.25, ενώ στον αγώνα της Σπάρτα Πράγας με τον Αστέρα Τρίπολης, το 1 πληρώνει 1.31, το Χ 6.20 και το 2 12.50. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα από αυτά που θα συναντήσουν οι παίχτες στις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων που διατηρούν κανονικά την γκανιότα στους δύο αγώνες.

 

Για να εκμεταλλευτεί, όμως, κάποιος παίχτης τις δύο αποψινές προσφορές του Stoiximan, θα πρέπει να τοποθετήσει τα στοιχήματά του στην αγορά του 1Χ2 σε κάθε αγώνα και να προχωρήσει σε σωστή πρόβλεψη. Επιπλέον, θα πρέπει να καταθέσει τις προβλέψεις του πριν την έναρξη του κάθε αγώνα, καθώς η προσφορά της 0% γκανιότας δεν επεκτείνεται στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

 

Εφόσον, μάλιστα, κάποιος παίχτης εξασφαλίσει τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, δεν είναι αναγκασμένος να τζιράρει την αξία τους, για να μπορέσει να προχωρήσει σε ανάληψή τους. Εξάλλου, δεν πρόκειται για bonus, αλλά για μετρητά.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία