Ποδόσφαιρο και μπάσκετ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Τα μέλη της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Stoiximan έχουν σήμερα τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις, όχι σε έναν, αλλά σε δύο αγώνες του αγωνιστικού προγράμματος. Πρόκειται για έναν αγώνα ποδοσφαίρου και έναν μπάσκετ και συγκεκριμένα αυτόν ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, για το Europa League, και αυτόν ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Κούμπαν, για τη EuroLeague.

 

Και στους δύο αγώνες, ο Stoiximan έχει ανακοινώσει αυξημένες αποδόσεις που υπόσχονται εξίσου αυξημένα κέρδη, χάρη στην απόφασή του να διατηρήσει 0% γκανιότα. Η απουσία της γκανιότας σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι διατηρούν μηδενική προμήθεια από τα στοιχήματα και πως οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Ωστόσο, η προσφορά δεν αφορά στις αποδόσεις κάθε στοιχηματικής αγοράς των δύο αγώνων, αλλά σε αυτές που έχουν να κάνουν με το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αναλυτικότερα, στον αγώνα ποδοσφαίρου για το Europa League, οι αυξημένες αποδόσεις αφορούν στην αγορά του 1Χ2 και έχουν ως εξής: 2.68 για τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 3.40 για την ισοπαλία και 2.98 για τη νίκη της Λίβερπουλ. Αντίστοιχα, στον αγώνα μπάσκετ για τη Euroleague, οι αυξημένες αποδόσεις βρίσκονται στην αγορά του νικητή αγώνα και έχουν ως εξής: 1.57 για νίκη του Παναθηναϊκού και 2.72 για νίκη της Κούμπαν.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού. Η απουσία γκανιότας δίνει ένα προβάδισμα στους παίχτες που θα στοιχηματίσουν στους δύο αγώνες μέσω του Stoiximan και τους υπόσχεται περισσότερα κέρδη.

 

Για να είναι σε θέση, τέλος, οι παίχτες να εκμεταλλευτούν την προσφορά του Stoiximan, θα πρέπει όχι μόνο να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στις αγορές που συμμετέχουν σε αυτή, αλλά και να προλάβουν να τα τοποθετήσουν πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Αυτός στο ποδόσφαιρο ξεκινά στις 22:05 και αυτός στο μπάσκετ στις 21:15 και οι αυξημένες αποδόσεις δε θα συνεχίσουν να ισχύουν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία