Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι ημιτελικοί του Europa League ξεκινούν σήμερα στις 22:05, με τον αγώνα ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Λίβερπουλ να κλέβει τις εντυπώσεις στην Championsbet, όχι μόνο χάρη στο θέαμα, στις συγκινήσεις και στα κέρδη που υπόσχεται σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν, αλλά και χάρη στο γεγονός ότι ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί το αντικείμενο της σημερινής προσφοράς της νόμιμης ιστοσελίδας του στοιχήματος.

 

Πρόκειται, φυσικά, για την προσφορά της 0% γκανιότας, την οποία τα μέλη της Championsbet μπορούν να εκμεταλλευτούν σε καθημερινή βάση, αρκεί να επιλέξουν τον αγώνα για τον οποίο ισχύει. Και αυτός ο αγώνας σήμερα δεν είναι άλλος από τον ημιτελικό ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Λίβερπουλ.

 

Σε αυτόν τον αγώνα, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα δουν αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Θυμίζουμε πως η γκανιότα είναι η προμήθεια που διατηρεί η Championsbet από κάθε στοίχημα και που ευθύνεται για τη μικρή μείωση κάθε απόδοσης. Εφόσον, λοιπόν, απουσιάζει, οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 στον συγκεκριμένο αγώνα δεν έχουν μειωθεί και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Συγκρίνοντάς τις, μάλιστα, με τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, οι παίχτες θα διαπιστώσουν ότι κυμαίνονται σε κορυφαία επίπεδα. Οι περισσότερες αποδόσεις που θα συναντήσουν σε άλλες στοιχηματικές εταιρίες, άλλωστε, έχουν μειωθεί λόγω της γκανιότας.

 

Χάρη στην προσφορά της Championsbet, λοιπόν, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Europa League έχουν ως εξής: 2.64 για νίκη της Βιγιαρεάλ, 3.29 για ισοπαλία και 3.07 για νίκη της Λίβερπουλ.

 

Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στο Βιγιαρεάλ-Λίβερπουλ. Τα στοιχήματα αυτά, βέβαια, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Πριν δύο εβδομάδες η Λίβερπουλ ήρθε αντιμέτωπη με την Ντόρτμουντ στα πλαίσια του Europa League και εκείνος ο αγώνας είχε ανακοινωθεί από την Championsbet με 0% γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία