Ραπίντ Βιέννης – Σάλτσμπουργκ με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet τιμά σήμερα τις αυστριακές ρίζες της, επικεντρώνοντας στον αγώνα της αυστριακής Bundesliga ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Σάλτσμπουργκ και ανακοινώνοντας μια προσφορά που μπορούν να εκμεταλλευτούν όλοι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει τον επιλεγμένο αγώνα με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα να έχει ανακοινώσει τρεις αυξημένες αποδόσεις στο pre-game.

Οι αποδόσεις αυτές βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Σάλτσμπουργκ και έχουν αυξηθεί, χάρη στην απουσία της γκανιότας. Όσοι, λοιπόν, επιλέξουν μία από τις τρεις αποδόσεις και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Η Goalbet διατηρεί 0% γκανιότα στα τρία επιλεγμένα σημεία, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει λόγος να μειωθούν οι αποδόσεις ως συνήθως. Έτσι, οι τιμές στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα έχουν αυξηθεί και πλέον κινούνται στα εξής επίπεδα: 3.84 για νίκη της Ραπίντ Βιέννης, 4.05 για ισοπαλία και 2.03 για νίκη της Σάλτσμπουργκ. Οι παραπάνω αποδόσεις ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους σπεύσουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Από τη στιγμή που οι μόνες αποδόσεις του αγώνα που έχουν επηρεαστεί βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους σε ένα από τα σημεία της αγοράς. Επιπλέον, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξη του αγώνα, αφού μετά την έναρξή του οι αποδόσεις θα επιστρέψουν σε κανονικά επίπεδα. Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσει κάποιος τα αυξημένα κέρδη είναι να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Ραπίντ Βιέννης και Σάλτσμπουργκ θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία